Skip to main content

Pogledajte cijeli asortiman

Bticino, tvrtka Legrand grupe, ima široku ponudu video unutarnjih portafonskih jedinica - pametnih, jednostavnih, hands-free i zaslona osjetljivih na dodir - u različitim dizajnima i materijalima koji vam nude apsolutnu slobodu instalacije i mnoštvo funkcija

CLASSE 300 EOS with Netatmo

The Evolution of Smart

Classe 300 EOS with Netatmo je unutarnja video portafonska jedinica koja je više od pametnog portafona. Ima ugrađenog glasovnog asistenta Amazon Alexa, dolazi uz besplatnu aplikaciju Home + Security kojom možete upravljati cijelim video portafonom sa svog pametnog telefona te dodatno i kamerama i svim uređajima iz Netatmo Security serije, kojim dobivate jednostavan i brz kućni Smart Security sustav. To je doslovno idealna aplikacija za siguran dom: alarmi i obavijesti za dolazne pozive, detekcija pokreta i osoba, povijest događaja i upravljanje zaključavanjem u jednostavnom sučelju lakom za korištenje.

Putem aplikacije možete razgovarati s gostima, otvoriti ulazna vrata, vidjeti poruke koje su vam ostavili, aktivirati kamere i pogledati povijest događaja
Montaža na zid.

dinatotites

CLASSE 300 EOS with Netatmo

Portafonski sustav i video nadzor. Zajedno.

S jednom aplikacijom, Home+Security, možete, osim odgovaranja na pozive na vratima i otvaranja vrata, pregledavati slike s Netatmo Smart kamera i upravljati svim uređajima iz Netatmo Security serije, čime imate jednostavan i brz Smart Security sustav.

Netatmo rješenja potpuno su integrirana u Home + Security aplikaciju:

SECURITY

CLASSE 300 EOS with Netatmo

Prva portafonska jedinica s ugrađenim Alexa asistentom

Uživajte u Alexa iskustvu dok svojim glasom upravljate pametnim video portafonskim sustavom, ili upravljate svojim pametnim domom, doznate vremensku prognozu ili stanje u promet, pretražite internet i odaberete glazbu koju želite slušati.

Alexa skills

NAPOMENA: Alexa glasovni pomoćnik prima naredbe na engleskom jeziku i njezine dostupne funkcije u pojedinim državama i/ili regijama ovise o kompaniji Amazon.

CLASSE 100 LINIJA PROIZVODA

Video unutarnje portafonske jedinice s ekranom 5''

Classe 100 je pristupačna linija proizvoda koja zadovoljava moderne zahtjeve svake vrste instalacija. Asortiman uključuje 3 zaslona u boji visoke razlučivosti od 5'', bez slušalica, s podešavanjem zvuka i boje.
CLASSE 100 V16B ima 2 tipke i 2 tipke na dodir i 1 programibilnu tipku za dodatnu željenu funkciju. Boja bijela.
CLASSE 100 V16Ε ima 2 tipke i 2 tipke na dodir te 5 programabilnih tipki za dodatne željene funkcije. Boja bijela.
CLASSE 100 Χ16Ε s Wi-Fi omogućuje vam da putem besplatne aplikacije Door Entry Classe 100X vidite svog posjetitelja, razgovarate s njim i otvorite vrata sa svog mobilnog telefona gdje god se nalazili. Ima 2 tipke i 2 tipke na dodir te 5 programibilnih tipki za dodatne željene funkcije. Boja bijela.
Sve portafonske jedinice se montiraju na zid ili na stol pomoću posebnog dodatnog pribora.

CLASS100 SEIRA

CLASSE 100 LINIJA PROIZVODA

Instalacija na stol

Sve unutarnje portafonske jedinice Classe 100 (s Wi-Fi i standardne) montiraju se na zid ali imaju i mogućnost postavljanja na stol pomoću posebnog stolnog postolja (prodaje se zasebno)..


BASH_TOPOTHETHSHS

CLASSE 100 & CLASSE 300 EOS

Idealno rješenje za renovacije

Zamjena vašeg starog zvona, portafona ili starog crno-bijelog video portafona sa slušalicom s hands-free video portafonom u boji Classe 300 EOS s Netatmo ili Classe 100 jednostavna je, brza i ekonomična zahvaljujući Bticino 2-wire tehnologiji. Tako osiguravate napredne tehnološke značajke, udobnost i sigurnost te visoku estetiku korištenjem postojećeg ožičenja bez skupih i velikih preinaka.

anakainish
 

ŠTO VAM NUDI Wi-Fi UNUTARNJA PORTAFONSKA JEDINICA ?

Potpuna kontrola s vašeg pametnog telefona

S unutarnjim portafonskim jedinicama Classe 300 EOS i Classe 100 X16Ε s WiFi možete upravljati sljedećim funkcijama sa svog pametnog telefona:

Odgovorite na poziv iz udobnosti vaše fotelje. Potpuna sloboda unutar vašeg prostora. Možete se javiti na poziv s vašeg portafona iz bilo kojeg kuta vašeg doma.
Odgovorite na poziv ulaznog panela gdje god se nalazili. Kada ste izvan kuće, na odmoru, u uredu, putujete, možete se javiti na poziv portafonske jedinice.
Otvorite ulazna vrata. Pomoću vašeg pametnog telefona možete otvoriti i ulazna vrata i/ili dvorišna vrata.
Upalite vanjsku rasvjetu ili sustav navodnjavanja. Daljinski upravljajte s vašom vanjskom rasvjetom ili sustavom navodnjavanja. 
Provjerite povezane vanjske kamere. Za više sigurnosti oko vašeg objekta možete koristiti povezane vanjske i unutarnje kamere na vaš portafonski sustav te ih nadzirati putem vašeg pametnog telefona.
Nazovite direktno unutarnju portafonsku jedinicu. Sa svog pametnog telefona možete telefonirati na ekran povezane unutarnje portafonske jedinice.
class 300 100

POGLEDAJ VIDEO
UNUTARNJA JEDINICA Classe 300 EOS WITH NETATMO
YOUTUBE
POGLEDAJ VIDEO
UNUTARNJA JEDINICA Classe 100 CONNECTED WIFI
YOUTUBE

Ulazni paneli

SAZNAJTE VIŠE

Video kitovi DIY

SAZNAJTE VIŠE