Skip to main content

POGLEDAJTE CIJELI ASORTIMAN

Hands- free ili sa slušalicom, s tipkama na dodir ili običnim, kompletan izbor Bticino by Legrand unutarnjih audio portafonskih jedinica zadovoljiti će i najzahtjevnije.

CLASSE 100 Α16Ε

Hands-free audio portafonska jedinica

Portafonska jedinica bez slušalice. S 2 tipke za uključivanje / isključivanje razgovora i 3 tipke na dodir za upravljanje bravicom, osvjetljenjem stubišta itd.. Dodatno, 4 programibilne tipke ovisno o željenim funkcijama (npr. interfon, dodatna bravica, itd.).

Mogućnost podešavanja glasnoće zvona. Postavlja se na zid, ali se može postaviti i na stol pomoću posebnog dodatnog pribora za montažu.

Boja bijela. Dimenzije: 102 x 155 x 18,5 mm

CLASSE 100 Α16Μ

Audio portafonska jedinica sa slušalicom

Portafon sa slušalicom i 3 tipke na dodir za kontrolu bravice, stubišne rasvjete, itd. Dodatno, 4 programibilne tipke ovisno o željenim funkcijama (npr. dodatna portafonska jedinica, dodatna bravice, itd.).

Mogućnost podešavanja glasnoće zvona. Postavlja se na zid, ali se može postaviti i na stol pomoću dodatnog pribora za montažu.

Boja bijela. Dimenzije: 102 x 169 x 29 mm

SPRINT PORTAFONSKA JEDINICA

Jednostavno rješenje

Audio portafonska jedinica sa slušalicom koja ima tipku za otvaranje brvice i tipku za funkciju po želji korisnika.
Mogućnost podešavanja glasnoće zvona u 3 razine. Nadžbukna montaža.
Boja bijela. Dimenzije: 78 x 194 x 54,5 mm

 

CLASSE 100 Α16Μ & M16E

Montaža na stol i druge radne površine

Portafonske unutarnje jedinice Classe 100 Α16Ε i Classe 100 Α16Μ u većini slučajeva se montiraju na zid, ali se mogu postaviti i na stol pomoću posebnog dodatnog pribora kojim dobivaju stolnu bazu. Posebno pogodno za prijemne prostore, recepcije i urede.