Skip to main content

OTKRIJTE RJEŠENJA ZA PUNJENJE

Legrand vam nudi široki izbor punjača: bežični ili žični, u obliku sklopke, u obliku adaptera koji se uključuje u utičnicu, utičnice s integriranim punjačima i još mnogo toga, osiguravajući brzo i sigurno punjenje vaših uređaja. Mogu se instalirati bilo gdje i imaju mogućnost punjenja uređaja bežično induktivnim punjenjem ili žično s USB tip C ili tip Α priključcima. 
Najsuvremenija tehnologija bez ograničenja povezivanja!

Bežični stolni punjač

INDUKTIVNO PUNJENJE

Bežični stolni punjač savršeno se integrira u namještaj, bilo na poslu ili kod kuće. Ravan i ultra-tank, debljine manje od 1,5mm, može se montirati na Vaš radni stol, kuhinjski pult ili noćni ormarić i nudi diskreciju i praktičnost za induktivno punjenje mobilnih telefona s QI prijemnikom. Isporučuje se s kabelom od 2,5 m. potpornom bazom (promjer rezanja Ø80mm) i kabelskom vezicom.
Boja aluminija.

FORTISTHS GRAFEIOY

Bežični punjač za javne prostore

INDUKTIVNO PUNJENJE

Stupanj zaštite IK08 i vodonepropustnost IP66, idealno je za vanjske i unutarnje javne prostore kao što su hoteli, barovi, restorani, čekaonice, knjižnice ili čak terase. Tijelo uređaja ima nagib od 10 stupnjeva i premaz od protukliznog materijala tako da pametni telefon tijekom punjenja drži sigurnim. S 2 točke za brzo punjenje.
Boja aluminija.

FORTISTHS IK08

Adapter za utičnicu

PUNJENJE S USB KABELOM

Adapter za utičnice uključuje se u klasičnu utičnicu i pretvara ih u USB utičnicu. Malih je dimenzija i diskretno se prilagođava utičnici. Snaga punjenja USB 5 V - 1,5 A. Prikladan i za produžne letve.
U bijeloj .

adaptoras

Stanica za punjenje

INDUKTIVNO I PUNJENJE S USB KABELOM

Inovativan, elegantan i ergonomski oblikovana stanica za punjenje s induktivnim punjačem. U tijelo uređaja je ugrađena induktivna baza za punjenje i USB tip A / USB tip C punjač. Posjeduje protuklizni materijali na površini induktivnog punjača što osigurava da pametni telefon ostane čvrsto na mjestu tijekom punjenja. Također ima 2 utičnice s kliznim mehanizmom za spajanje električnih uređaja, gumb ON/OFF, indikator bežičnog punjenja i kabel od 2 m.

STATHMOS FORTISHS

 

Produžna letva s nosačem tableta

PUNJENJE S KABELOM

Produžna letva koja kombinira spajanje električnih uređaja i USB punjača, ima posebnu bazu sa protukliznom površinom za tablet ili pametni telefon. Ima 2 USB punjača Τip A. Povežite do 3 električna uređaja i punite do 2 elektronička uređaja putem USB kabela. 
U bijeloj i crnoj boji. 

polyprizo_kouzinas

USB utičnice za punjenje

PUNJENJE S USB KABELOM

Sve linije sklopki i utičnicu Legrand i Bticino imaju utičnice za punjenje s 1 ili 2 USB, tip Α, tip C i tipa A+C. Ugrađuju se kao obične utičnice i savršeno se uklapaju u estetiku ostalih sklopki i utičnica u prostoriji. 

Također, većina linija sklopki Legrand i Bticino ima i klasičnu utičnicu s ugrađenim USB punjačem. 

DIAKOPTES USB

Produžne letve

SAZNAJTE VIŠE

Sklopke i utičnice

SAZNAJTE VIŠE