Skip to main content

ZA ŽIVOT U ZDRAVOM OKRUŽENJU

Održavajte kvalitetu zraka u prostoru kako biste živjeli u ugodnoj i zdravoj atmosferi..

Koristite pametnu jedinicu za kvalitetu zraka i dodatne proizvode za praćenje vremena i temperature unutar i izvan svog doma.

Pratite i slušajte svoj dom

MJERENJE I NADZOR

Pomoću pametnog senzora za kvalitetu zraka možete pratiti i druge vitalne značajke svog doma kao što su temperatura, vlažnost, kvaliteta zraka i buka sa svog pametnog telefona i to putem besplatne aplikacije Netatmo Home Coach.

Možete povezati više uređaja u bilo kojoj prostoriji u svom domu i nadzirati ih putem aplikacije Netatmo Home Coach.

netatmo air care 02

Karakteristike uređaja

Što sve može senzor kvalitete zraka

Udobnost 
Ako je hladnije, vlažnije, a razina buke i zagađenja visoka, mogli biste osjetiti određenu nelagodu. "Pametni" senzor za kvalitetu zraka šalje vam prava upozorenja koja su vam potrebna kako biste stvorili prave uvjete u svom prostoru i osjećali se dobro kod kuće.
Bolje zdravlje
Zdrav unutarnji prostor pomaže da se osjećate dobro. Uređaj bilježi glavne pokazatelje kvalitete zraka u vašem domu kako biste mogli živjeti u zdravom okruženju sa svojom obitelji.
Bolja kvaliteta sna
Promjene u razini buke i kvaliteti zraka mogu dovesti do promjena u vašem snu. Snimanje takvih indikatora pomaže vam u podešavanju odgovarajućih indikatora na željene razine. Provjerite povijest koju je zabilježio vaš uređaj i uživajte u boljoj kvaliteti sna.
Produktivnost
Poboljšajte temperaturu, kvalitetu zraka i/ili buku koji utječu na vašu produktivnost i sposobnost koncentracije. Stvorite savršeno radno okruženje u svom prostoru. 
netatmo aircare 03

POGLEDAJTE VIDEO
Pametni senzor kvalitete zraka
YOUTUBE