Skip to main content

OTKRIJTE NAŠA ZELENA RJEŠENJA

Za Legrand, dizajn i razvoj proizvoda i rješenja s visokim ekološkim učinkom ključni je prioritet. Naša rješenja korisniku nude udobnost i uštedu energije te pretvaraju zgrade i prostore u energetski učinkovitija i ekološki prihvatljivija mjesta za život i rad. 

Green home...

...znači bolji život

Za Legrand, dizajn i razvoj proizvoda i rješenja poštivanjem najviših ekoloških standarda ključni je prioritet, od upravljanja proizvodnim procesom do ekološkog dizajna i rješenja koja nude. Naš cilje je dizajnirati održiva rješenja i proizvode koji zgrade čine zelenijima, ekološki i energetski učinkovitijima te samim time ekološki prihvatljivima. Rješenja koja čine Vaš prostor ugodnijim za život! 
Pametna kuća je green home. Zelena rješenja Grupe Legrand znače:

  • Mjerenje i upravljanje potrošnjom energije 
  • Upravljanje rasvjetom
  • Upravljanje grijanjem
  • Upravljanje scenarijima
  • Punjenje električnih vozila
  • Održavanje zdravog okruženja u kojem živite i radite

Potrošnja energije

S PROIZVODIMA SMART HOME

Instalacijom pametnih i povezivih sklopki i utičnica with Netatmo ili pametnih releja with Netatmo možete pratiti potrošnju Vaših uređaja na Vašem pametnom telefonu putem aplikacije Home + Control. Također možete integrirati upravljanje električnim uređajima u svakodnevne scenarije i olakšati svoj život i dragocjeno vrijeme.

ENERGEIAKH ENERGEIAKH 3ENERGEIAKH 2

Upravljanje rasvjetom

S PROIZVODIMA SMART HOME

Učinite svoju rasvjetu "pametnom"! Instalirajte povezive sklopke with Netatmo i kreirajte scenarije prema vlastitom rasporedu. Upravljajte rasvjetom pomoću pametnog telefona ili glasovnim naredbama. Možete automatski isključiti sva svjetla jednim dodirom kada napustite dom. Ovo je ujedno i najbrži način da smanjite potrošnju.

fotismos1  fotismos3fotismos2

Upravljanje rasvjetom

SA DETEKTORIMA POKRETA

Legrand proizvodi široku ponudu detektora pokreta koji skraćuju vrijeme nepotrebnog paljenja rasvjete, na primjer ako se u prostoriji nitko ne nalazi i/ili ako ima dovoljno prirodnog svjetla. Kada detektor detektrira kretanje, rasvjeta se automatski uključuje i nakon određenog vremena bez otkrivanja pokreta, svjetlo se gasi. Drugi detektori pokreta s ugrađenim senzorima razine osvjetljenja prate razinu osvjetljenja i gase rasvjetu ukoliko ima dovoljno prirodnog svjetla što smanjuje potrošnju energije.

anixneytis1  anixneytis3anixneytis2

Upravljanje scenarijima

S PROIZVODIMA SMART HOME

Iskoristite prirodno svjetlo i smanjite potrošnju električne energije postavljanjem vremenskih scenarija na primjer za otvaranje i zatvaranje roleta. Grupirajte kontrolu roleta i možete im davati naredbe kao pojedinačnim gupama ili svim roletama u Vašem prostoru.I naravno, sve to možete raditi gdje god se nalazili putem svog pametnog telefona uz besplatnu aplikaciju Home+Control.

ROLLA

Upravljanje grijanjem

S PROIZVODIMA SMART HOME

Naša rješenja za upravljanje temperaturom su: pametni termostati Smarther with Netatmo i Netatmo termostat koji Vam pružaju komfor upravljanja i održavanja topline u Vašem prostoru uz uštedu energije kad u njemu ne boravite. Kreirajte programe i prilagodite ih svom životnom stilu te grijte svoj dom samo kada Vam je to potrebno sa svog pametnog telefona gdje god se nalazili  uz besplatnu aplikaciju Home + Control. Također možete kombinirati i Netatmo pametne radijatorske ventile za upravljanje temperaturom u svakoj sobi zasebno.

THERMANSI  

  

Punjenje električnih vozila

SA GREEN 'UP UTIČNICAMA I PUNJAČIMA

Otkrijte više o Legrand rješenjima za punjenje električnih vozila plug-in hibrida. Bilo da se radi o Vašem domu ili uredu, postoji sustav punjenja koji će Vam život učiniti lakšim i "zelenijim". I naravno, možete imati kontrolu nad punjenjem putem pametnog telefona pomoću besplatne aplikacije EV CHARGE.

greenup

 

Zdrava okolina

SA PAMETNIM PROIZVODIMA NETATMO

Održavajte kvalitetu zraka u prostoru, kako bi živjeli i radili u ugodnoj i zdravoj atmosferi. Korištenjem Smart Air Quality jedinice i dodatnih senzora za praćenje vremena i temperature unutar i izvan svog doma, dobiti ćete uvid u vitalne pokazatelje svog prostora kao što su temperatura, vlažnost, kvaliteta zraka i buka putem svog pametnog telefona uz besplatnu aplikaciju Netatmo Home Coach.

WEATHER

 

POGLEDAJTE VIDEO
ZAJEDNO VIŠE UŽIVAMO U ŽIVOTU
YOUTUBE
POGLEDAJTE VIDEO
green well being
YOUTUBE

Smart home

SAZNAJTE VIŠE

Pametna rješenja

SAZNAJTE VIŠE

Dokumenti

Smarther with Netatmo

Valena Life / Allure with Netatmo

Katalog Netatmo