Skip to main content

IMAJTE POTPUNU KONTROLU PRISTUPA VAŠEM PROSTORU

Vi imate potpunu kontrolu: vidite posjetitelje i odgovarajte im čak i kada ste daleko od kuće. 

Moderna rješenja s ugrađenim WiFi, hands-free ekranima i ekranima osjetljivim na dodir, dostupna u različitim izvedbama i materijalima , nude vam apsolutnu slobodnu instalacije mnoštvo funkcija.

ŽELITE ODGOVORITI NA POZIV I OTVORITI VRATA S BILO GDJE?

Kontrolirajte funkcije s vašeg pametnog telefona

Odgovorite na poziv s bilo kojeg mjesta u svijetu
Kada ste daleko od kuće, na odmoru ili u uredu, možete odgovoriti na poziv sa portafonske jedinice gdje god se nalazili, putem svog pametnog telefona.

Otvorite vrata svojim posjetiteljima gdje god se nalazili
Otvorite vrata svojim posjetiteljima gdje god se nalazili. Potpuna sloboda kretanja jer možete odgovoriti na poziv portafona i otvoriti vrata s bilo koje točke unutar ili izvan kuće.
class 100  classe 300 eos     classe 300 eos logo
    Classe 100X

ŽELITE VIDJETI ŠTO SE DOGAĐA U VAŠEM ULAZU IZRAVNO NA POČETNOM EKRANU?

Za maksimalnu sigurnost

Vidite što se događa na ulazu u vašu kuću
Veća sigurnost u vašem domu. Pomoću pametnog telefona možete aktivirati kameru vanjske portafonske jedince i vidjeti tko je na vratima.

Nazovite izravno na početni ekran
Uvijek ste u kontaktu s onim tko je kod kuće. Sa svog pametnog telefona možete telefonirati na unutarnju portafonsku jedinicu.

ŽELITE OTVORITI GARAŽNA VRATA I UPALITI ULAZNA SVJETLA?

Apsolutna udobnost

Otvorite garažna vrata bez daljinskog upravljača
Dolazite kući i ne možete pronaći daljinski upravljač za garažna vrata? Nema problema, možete ga otvoriti sa svog pametnog telefona.

Upalite ulazna svjetla i zalijte vrt
Čak i kada ste na odmoru možete uključiti vrtnu prskalicu i upaliti svjetla sa svog pametnog telefona (potreban je odgovarajući dodatak).

ŽELITE PORTAFONSKU JEDINICU KOJA JE JEDNOSTAVNA I PAMETNA?

Unutarnja jedinica Classe 100X Wi-Fi omogućuje vam da ostanete u kontaktu sa svojim domom gdje god se nalazili

 Pametna unutarnja portafonska jedinica Classe 100X
Sa svog pametnog telefona putem aplikacije Door Entry Classe100X možete upravljati raznim funkcijama: vidjeti i razgovarati sa svojim gostima koji upućuju pozive sa ulaza i otvaraju ulazna vrata gdje god se nalazili u svijetu, pozivati ​​sa svog pametnog telefona na unutarnju portafonsku jedinicu, upaliti svjetla i zaliti svoj vrt, otvoriti garažna vrata ako ste zaboravili daljinski upravljač. Ima zaslon visoke razlučivosti od 5’’ i kombinaciju dodirnog ekrana i tipki. Vrlo tanak i diskretan uređaj, dostupan u bijeloj boji.

class 100 wi-fi logo

ŽELITE LI JOŠ PAMETNIJU PORTAFONSKU JEDINICU?

Classe 300EOS s glasovnim asistentom Alexa

Unutarnja portafonska jedinica Classe 300 EOS with Netatmo više je od pametnog portafona. Uz korištenje glasovnog asistenta Amazon Alexa i uz besplatnu aplikaciju Home + Security možete sa svog pametnog telefona upravljati cijelim portafonskim sustavom i svim uređajima iz serije Netatmo Security. Idealna aplikacija za sigruan dom: alarmi i obavijesti za dolazne pozive s portafona, detekcija pokreta i osoba, snimljena povijest događaja i upravljanje otvaranjem i zatvaranjem u jednostavnom sučelju lakom za korištenje. Putem aplikacije možete razgovarati s gostima, otvoriti ulazna vrata, vidjeti poruke koje su vam ostavili na portafonu, aktivirati kamere i pregledati povijest događaja. Montira se nadžbukno.
Saznajte više

dinatotites

 

ŽELITE LI STVORITI SVOJ PAMETNI SIGURNOSNI SUSTAV?

Portafonski sustav i pametne kamere i senzori. Zajedno.

Uz Classe 300 EOS with Netatmo možete putem jedne aplikacije Home+Security, osim odgovaranja na pozive s portafona i otvaranja vrata, pregledavati slike s Netatmo pametnih kamera i upravljati svim uređajima iz Netatmo Security serije čime dobivate jednostavan i brz Smart Security sustav.

Netatmo rješenja potpuno su integrirana u aplikaciju Home + Security:

SECURITY

POGLEDAJTE VIDEO
CLASSE 100 X16E
YOUTUBE
POGLEDAJTE VIDEO
CLASSE 300 EOS WITH NETATMO
YOUTUBE
POGLEDAJTE VIDEO
PAMETNI DOM
YOUTUBE
POGLEDAJTE VIDEO
ULAZNI PANELI
YOUTUBE

Portafonske jedinice s WiFi

SAZNAJTE VIŠE

Vanjski ulazni paneli

SAZNAJTE VIŠE

PREUZMITE DOKUMENTE

Portafonski sustavi

Katalog 2023

Katalog Netatmo