Skip to main content

UČINITE VAŠU RASVJETU PAMETNOM

Instalirajte povezane regulatore rasvjete ili mikromodule i u kombinaciji s dodatnim wireless sklopkama možete stvoriti svoj sustav upravljanja rasvjetom.
Μožete integrirati upravljanje rasvjetom u vremenski ograničene ili rutinske scenarije kombinirajući ga s drugim funkcijama u vašem domu, kao što je upravljanje roletama i grijanjem, kako biste povećali svoj komfor.

ŽELITE UPRAVLJATI SVOJOM RASVJETOM?

Ugradite pametne sklopke za svjetlo

Poveziva sklopka i regulator rasvjete
Postavlja se umjesto klasične sklopke. Omogućuje vam upravljanje svjetlima u vašem domu fizičkim dodirom, putem pametnog telefona ili glasovnom naredbom, kao i podešavanje intenziteta osvjetljenja ako imate rasvjetna tijela s mogućnošću prigušivanja..

Povezivi mikromodul
Za upravljanje rasvjetom lokalno ili daljinski. Može se spojiti s jednim ili više tradicionalnih tipkala ili pridružiti wireless uređajima za upravljanje rasvjetom. Instalira se pored izvora svjetla ili iza klasičnog tipkala.

Povezivi sklopnik
Dodajte povezani sklopnik vašoj povezanoj instalaciji i daljinski upravljajte rasvjetom. Omogućuje vam kontrolu jednog ili više rasvjetnih tijel i kompatibilan je sa ostalim sklopkama with Netatmo.

smart 001

ŽELITE UPRAVLJATI VAŠIM SVJETLOM I DA PRITOM NISTE VEZANI ŽICOM?

Instalirajte wireless sklopke za upravljanje rasvjetom bez ožičenja i gnjavaže

Uz povezane pametne sklopke za rasvjetu, također možete dodati wireless pametne sklopke bilo gdje u kući gdje želite kontrolirati svoj pametni dom i rasvjetu s više mjesta:

Wireless sklopka 
Dodajte dodatno upravljanje bez ožičenja ili nereda. Vrlo tanka, može se namjestiti pomoću ljepljivih traka na poleđini uređaja. Upravlja s do 20 spojenih sklopki za svjetlo, mikroprekidača i utičnica.

Wireless dvostruka sklopka
Djeluje kao wireless sklopka, ali kombinira i kontrolira do 2x20 spojenih sklopki za svjetlo, mikro prekidača i utičnica (do 20 na svakom gumbu).

asyrmatos VLife  smart 001

ŽELITE LI KREIRATI DNEVNE SCENARIJE KOJI VAMA ODGOVARAJU?

Wireless sklopke

Prilagodite rasvjetu svom osobnom rasporedu. Stvorite vlastite scenarije, na primjer kada izlazite iz kuće možete pritiskom na tipku na glavnom prekidaču Home / Away aktivirati scenarij "Away" za koji ste definirali da se sva svjetla gase, ili aktiviranjem "Home" " scenarij za paljenje svjetla u hodniku i lampe u dnevnoj sobi. Možete ih kombinirati istodobnim aktiviranjem različitih funkcija kao što je kontrola vaših uloga..

Scenariji se također mogu aktivirati s vašeg pametnog telefona putem aplikacije Home + Control, možete kreirati do 8 različitih scenarija koji odgovaraju vašem svakodnevnom životu.

smart 001
  smart 001

ŽELITE LI DA SE UVIJEK ČINI KAO DA JE NETKO KUĆI ČAK I AKO NIJE?

Simulirajte svoju prisutnost u prostoru čak i ako ste daleko

Kada ste na putu, s pametnim domom možete simulirati svoju prisutnost u bilo kojem trenutku..

Pomoću svog pametnog telefona možete upaliti svjetlima gdje god se nalazili ili zakazati vrijeme kada želite da se svjetla uključe ili ugase, kao da ste tamo.

ŽELITE PRILAGODITI RASVJETU PREMA VAŠIM POTREBAMA?

Koristite aplikaciju Home + Control

Putem aplikacije Home + Control, možete postaviti dan i vrijeme kada želite da se određene funkcije pokrenu, na primjer svaki dan u 8 u jutro želite da se upali vrtna i ulazna rasvjeta istovremeno, ili sva svjetla u vašem domu. 

Μožete uključiti i isključiti svjetla ili prilagoditi njihov intenzitet u svakoj sobi ili čak u cijeloj kući putem svog pametnog telefona s aplikacijom Home + Control. 

Također možete kontrolirati rasvjetu i glasovnim naredbama, naredbama glasovnom asistentu da pali i gasi rasvjetu ili ju regulira (radi samo na engleskom jeziku).

smart home

POGLEDAJTE VIDEO
UPRAVLJANJE RASVJETOM
YOU TUBE
POGLEDAJTE VIDEO
UPRAVLJANJE VAŠIM DOMOM
YOU TUBE

PREUZMITE DOKUMENTE

Pametni dom brošura

Living Now brošura

Valena Life / Allure with Netatmo