Skip to main content

OSJEĆAJTE SE SIGURNO

Osigurajte svoje najvrednije stvari. Osjećajte se sigurnije provjeravajući svoj prostor u bilo kojem trenutku putem svog pametnog telefona. Instalirajte pametnu vanjsku kameru i pametnu unutarnju kameru te ih kombinirajte s komplementarnim proizvodima za potpunu zaštitu vašeg prostora.

Pametna vanjska kamera

SIGURNOST

Omogućuje vam praćenje svega što se događa u blizini Vašeg doma u stvarnom vremenu. Može razlikovati ljude, životinje i automobile i šalje obavijest na vaš pametni telefon kada otkrije bilo kakvu prisutnost u vašem dvorištu putem aplikacije Netatmo Security. Njegova pametna lampa pomaže vam pronaći put u mraku i obeshrabruje neželjene posjetitelje..

Dostupna u 2 boje: bijela i crna. 

netatmo security outdoor camera

Karakteristike uređaja

Što možete s ovim pametnim uređajem?

Pametne obavijesti: uživajte u miru 
Primite obavijest u stvarnom vremenu putem pametnog telefona kada se na Vašem posjedu otkrije osoba ili vozilo. Vi odlučujete što ćete dalje raditi.

Nema više lažnih alarma  
Postavite vanjsku kameru tako da prima samo korisna upozorenja sa značajkom Alert-Zones i precizirajte parametre obavijesti.

Kamera je opremljena pametnim sustavom osvjetljenja  
Ugrađeni pametni sustav osvjetljava Vam put noću i pomaže Vam odvratiti uljeze.

Pretplata nije potrebna za pristup svim značajkama proizvoda  
Video pohrana i sve značajke vanjske kamere kao i nadogradnje su trajno dostupne bez pretplate.

Jednostavna instalacija  
Vanjsku kameru jednostavno je instalirati kao zamjenu za postojeću vanjsku svjetiljku ili na novom mjestu. Zatim ju jednostavno spojite na svoju kućnu Wi-Fi mrežu.

netatmo security outdoor camera

Pametna vanjska kamera sa sirenom

SIGURNOST

Čim kamera detektira kretanje, šalje trenutnu obavijest na pametni telefon, a korisnik može aktivirati sirenu putem aplikacije Netatmo Security kako bi odvratio potencijalnog uljeza..

Ostale funkcije su iste kao kod vanjske kamere bez sirene.

Dostupna u 2 boje: bijela i crna.  

netatmo security 02

Karakteristike uređaja

Što možete s ovim pametnim uređajem?

Aktivirati sirenu
Postoji li uljez u vašem vrtu? Pametna vanjska kamera sa sirenom će vas upozoriti. Aktivirajte sirenu kamere izravno iz svoje aplikacije i spriječite ih.

NAPOMENA: Ostale značajke pametne vanjske kamere sa sirenom iste su kao i pametna vanjska kamera bez sirene

netatmo security outdoor camera

 

Pametna unutarnja kamera

SIGURNOST

Zahvaljujući pametnim obavijestima i aplikaciji Netatmo Security, pametna unutarnja kamera obavještava Vas u stvarnom vremenu na Vašem pametnom telefonu ako uljez uđe u vaš prostor. Upotrijebite prepoznavanje lica da unaprijed registrirate osobe koje poznajete i za njih isključite alarm i obavijesti i videozapise. Tako će pametna kamera detektirati samo strance, a ne članove vaše obitelji. Primite trenutnu obavijest o upadu nepoznate osobe na vaš pametni telefon, popraćenu foto i video snimkom, te djelujte samo kada je to potrebno.

netatmo security indoor camera

Karakteristike uređaja

Što možete s ovim pametnim uređajem?

Obavijesti u stvarnom vremenu
Primite obavijest u stvarnom vremenu putem svog pametnog telefona kada se otkrije nepoznata osoba ili uljez

Primite obavijest kada su djeca kod kuće
Kada vaša djeca prođu ispred kamere, ona ih može prepoznati svojom jedinstvenom tehnologijom prepoznavanja lica i obavijestiti vas putem vašeg pametnog telefona

Zaštitite privatnost svoje obitelji
Za razliku od drugih pametnih sigurnosnih kamera koje neprestano snimaju sve i svakoga, Netatmo pametna unutarnja kamera štiti i vaš dom i privatnost vaše obitelji. Uz opciju isključivanja video snimanja i obavijesti za poznate osobe, vaši voljeni mogu biti mirni znajući da ih netko ne gleda ili snima.

Νightshot funkcija
Dnevna i noćna zaštita s infracrvenim noćnim snimanjem, za jasne videozapise čak i u potpunom mraku.

netatmo security indoor camera

Pametni senzori za vrata i prozore

SIGURNOST

Pametni senzori za vrata i prozore postavljaju se na vrata i prozore po vašem izboru i ako otkriju vibracije ili ako su vrata ili prozor otvoreni, šalju vam trenutnu obavijest na vaš pametni telefon..

Za njihov rad je nužno posjedovati i pametnu unutarnju kameru Netatmo kako bi mogli primati obavijesti na Vaš pametni telefon

netatmo security tags

Karakteristike uređaja

Što Vam pružaju pametni senzori za vrata i prozore ?

Poduzmite nešto i prije nego što uljez uđe u vaš dom.
Pametni senzori za vrata i prozore upozoravaju vas na potencijalni upad prije nego što se dogodi. Mogu vas upozoriti ako vam netko pokušava otvoriti vrata ili prozor.
Oni detektiraju kada se vrata ili prozor iznenada otvore i šalju trenutnu obavijest na vaš pametni telefon.

Provjerite jesu li vrata i prozori otvoreni ili zatvoreni - izravno u aplikaciji.
Možete prilagoditi postavke u svojoj aplikaciji kako bi cijelo vrijeme držali svoj dom na oku, konfigurirajući svoje obavijesti tako da ćete, ako vrata ili prozor ostanu otvoreni predugo, primiti obavijest na svoj pametni telefon.

netatmo security tags

Pametna unutarnja sirena

SIGURNOST

Pametna unutarnja sirena savršeno se uparuje s pametnom unutarnjom kamerom kako bi vaš dom bio siguran. Ako kamera detektira uljeza, šalje obavijest na pametni telefon, dok se Smart Indoor Sirena automatski oglašava glasnoćom od 110 dB.

Za njen rad je nužno posjedovati i unutarnju sigurnosnu kameru kako bi mogli primati obavijesti na Vaš pametni telefon.

netatmo security siren

Karakteristike uređaja

Što vam pruža pametna unutarnja sirena?

Kombinirajte ju s pametnom unutarnjom kamerom i preuzmite kontrolu nad svojim domom. Kamera prepoznaje lica i uključuje sirenu ako ne pronađe poznato lice.

Također vam omogućuje snimanje svakodnevnih zvukova iz kućanstva i laveža pasa koji se aktiviraju i zvuče kao da ste tamo, čak i ako niste.

netatmo security siren

Pametni detektor dima

SIGURNOST

Netatmo pametni detektor dima šalje obavijest vašem pametnom telefonu u slučaju detekcije dima i također ako otkrije problem u njegovom radu. Lako i brzo se postavlja na središnje točke vašeg prostora. Ima 10 godina trajanja baterije* - maksimalni životni vijek za sve detektore dima

*Životni vijek za tipičnu upotrebu. Trajanje baterije može varirati ovisno o upotrebi pametnog detektora dima

netatmo security smoke detector

Karakteristike uređaja

Što vam nudi pametni detektor dima?

Automatsko upravljanje
Jeste li ikada trebali provjeriti radi li vaš detektor dima ispravno? Netatmov pametni detektor dima neprestano prati vlastitu bateriju, senzor za detekciju dima i Wi-Fi vezu. Šalje vam trenutnu obavijest na vaš pametni telefon ako se pojavi problem s bilo kojim od tri navedena.

Podsjetnik za testiranje zvuka
Možete postaviti mjesečna, polumjesečna ili godišnja upozorenja iz aplikacije koja će vas podsjetiti da provjerite zvuk vašeg pametnog detektora dima.

netatmo smoke

Pametni detektor ugljičnog monoksida

SIGURNOST

Netatmov pametni detektor ugljičnog monoksida brine o vašoj sigurnosti dan i noć. 

Mjeri razine ugljičnog monoksida u stvarnom vremenu, koji je nevidljiv, bez mirisa i potencijalno smrtonosan plin. Ako u Vašem domu postoje uređaji na gorivo (bojler, kamin, plinska peć i slični.), detektor će pratiti koncentraciju ugljičnog monoksida koju ti uređaji emitiraju. 

Kada pametni detektor ugljičnog monoksida otkrije ugljični monoksid u vašem domu, aktivira alarm od 85 decibela i odmah vas obavještava na vašem pametnom telefonu. Ima bateriju koja traje 10 godina. Ugradite ga u bilo koju prostoriju u kojoj se nalazi uređaj na gorivo tako da ga pričvrstite vijcima na zid..

 

Inteligentni sustav nadzora

SIGURNOST

Uživajte u jednostavnosti i prednostima cjelovitog inteligentnog sustava nadzora

Kombinirajte pametnu unutarnju kameru s Netatmo pametnim senzorima i Netatmo pametnom unutarnjom sirenom i stvoriti ćete kompletan alarmni sustav koji štiti vaš dom i odvraća nepoželjne uljeze.

ecosystem-netatmo

INTEROPERABILNOST

NETATMO SMART ECOSYSTEM

Uz sve prednosti samostalnih uređaja, interoperabilnost vanjske i unutarnje kamere koje međusobno komuniciraju omogućuju vam stvaranje intergriranog sigurnosnog sustava.

Kombinacijom 
mogućnosti Netatmo proizvoda koji pripadaju ovom ekosustavu nadograđujete svoju sigurnost, štiteći istovremeno svoj vanjski i unutarnji prostor.

Νove značajke interoperabilnosti

  • U slučaju otkrivanja sumnjive prisutnosti, unutarnja kamera može aktivirati sirenu vanjske kamere i spriječiti uljeze.. 
  • Sirena vanjske kamere može se oglasiti istovremeno s unutarnjom sirenom, dodatno povećavajući vašu sigurnost.. 
  • U slučaju provale, senzori vrata i prozora mogu aktivirati sirenu vanjske kamere kako bi odvratili uljeze.  
  • Bilo koja unutarnja kamera, čak i ako nije povezana s unutarnjom sirenom, može je aktivirati.   

netatmo-productsecosystem-netatmo

POGLEDAJTE VIDEO
VANJSKA PAMETNA KAMERA
YOUTUBE
POGLEDAJTE VIDEO
PAMETNA UNUTARNJA KAMERA
YOUTUBE
POGLEDAJTE VIDEO
PAMETNI DETEKTOR DIMA
YOUTUBE
POGLEDAJTE VIDEO
NETATMO ECOSYSTEM
YOUTUBE