Skip to main content

SKLOPKE I UTIČNICE

U liniji proizvoda Livinglight mehanizmi dostupni su u 3 boje (bijela, tech i antracit) i 2 dizajna okvira (pravokutni i AIR) koji savršeno nadopunjuju dizajn svakog prostora. Naravno uz fleksibilnost instalacije 2, 3, 4 i/ili 7 funkcija u jedan ukrasni i nosivi okvir.

MATERIJALI UKRASNIH OKVIRA

OBLIK OKVIRA

PRAVOKUTNI OKVIRI
Pravi klasik uvijek prkosi protoku vremena uz zadržavanje stila koji ga čini jedinstvenim. Livinglight-ovi okviri su upravo to: bezvremenski klasici koji se mogu upariti sa modernim dizajnom zahvaljujući njihovom elegantnom stilu.


LIVINGLIGHT AIR OKVIRI Dizajn i tehnologija spajaju se u jedinstvenim Air ukrasnim okvirima, jedinstvenoj Livinglight inovaciji. S debljinom manjom od 5 mm i ekskluzivnim izborom završnih obrada i materijala, Livinglight Air je vrh Livinglight  estetike i inovacija

PRAVOKUTNI OKVIRI

LIVINGLIGHT AIR OKVIRI

OSVIJETLJENE TIPKE

Funkcije

Svi mehanizmi mogu biti osvijetljeni dodavanjem LED lampica u jantarnoj ili zelenoj (klasični mehanizmi) te dodatnoj plavoj ili prozirnoj (aksijalni mehanizmi) dajući prostoru hi-tech vizualni dojam.

FOTEINA PLHKTRA
LED osvijetljene tipke

UŠTEDA PROSTORA

Funkcije

U jedan okvir možete smjestiti od 2 do 7 funkcija! Tako koncentrirate sve funkcije na jednom mjestu, štedite prostor i izbjegavate zatrpavanje zida prekidačima. Svi okviri u seriji dostupni su u 2, 3, 4, 7 i 3+3 elementa. Sve što trebate odabrati je nijansa i funkcije koje ćete postaviti zajedno..

POLLAPLH TOPOTHETHSH

LIVING NOW WITH NETATMO

Funkcije

Livinglight linija proizvoda dolazi i s uključenim smarthome funkcijama, Livinglight with Netatmo. Livinglight with Netatmo linija povezanih sklopki i utičnica omogućuje da upravljajte svojim domom putem sklopki, pametnog telefona i glasovnim naredbama.

 SMART HOME LL