Skip to main content

KONTROLA NAD VAŠIM PROSTOROM DAJE VAM OSJEĆAJ SIGURNOSTI

S  Netatmo pametnim kamerama, možete zaštititi svoj dom iznutra izvana.

Ako uljez uđe u vaš posjed ili prostor, dobiti ćete obavijest u stvarnom vremenu na svom pametnom telefonu. Video pohrana, sve i ažuriranja trajno su dostupni bez pretplate.

Također mogu se povezati s 2-žičnim Btcino interfonskim sustavom i aplikacijom Home+Security te korištenjem internih portafonskih jedinica poput Classe 300EOS.

ŽELITE LI ZNATI U STVARNOM VREMENU ŠTO SE DOGAĐA U VAŠEM VANJSKOM PROSTORU?

Pametna vanjska kamera obavještava vas kada detektira kretanje

Pametna vanjska kamera
Omogućuje vam praćenje svega što se događa u vašem dvorištu u stvarnom vremenu.
Μože razlikovati ljude, životinje i automobile te šalje obavijest na vaš pametni telefon kada otkrije bilo kakvu prisutnost, na području koje ste definirali, putem aplikacije Home+Security..
Kamera je opremljena pametnim sustavom osvjetljenja, koji osvjetljava Vam put noću i pomaže Vam odvratiti uljeze.
SOLUTIONS_SMART_SUPERVISION_04  smart 001

ŽELITE LI U SVAKOM TRENUTKU ZNATI ŠTO SE DOGAĐA U VAŠEM DOMU?

Pametna unutarnja kamera vas obavještava kada detektira prisutnost osobe

Pametna unutarnja kamera
Zahvaljujući pametnim obavijestima i aplikaciji Home+Security, pametna unutarnja kamera vas obavještava u stvarnom vremenu na vašem pametnom telefonu ako uljez uđe u vaš posjed. Upotrijebite prepoznavanje lica da unaprijed registrirate svoja poznata lica i isključite njihove obavijesti i videozapise tako da kamera otkriva samo strance. Primite trenutnu obavijest o upadu nepoznate osobe na vaš pametni telefon, popraćenu fotografijom i video zapisom

Za sveobuhvatniju zaštitu dodajte pametne senzore za vrata i prozore za dodatnu sigurnost u slušaju pokušaja provale, kao i pametnu unutarnju sirenu za dodatnu sigurnost u slučaju provale.
smart 001  smart 001

DALJINSKO UPRAVLJANJE

Koristite aplikaciju Home+Security

Primajte obavijesti i u stvarnom vremenu vidite što se događa unutar i izvan vašeg doma zahvaljujući aplikaciji Home+Security.

Putem aplikacije također možete kombinirati neke od funkcija unutarnjih portafonskih jedinica Classe 300EOS i Classe 100X s WiFi, i stvoriti jednostavan i brz Smart Security sustav.

POVEZIVOST I INTEROPERABILNOST

Izgradite vlastiti sigurnosni sustav korištenjem Netatmo pametnih kamera

Uz nove nadogradnje interoperabilnosti, vanjska i unutarnja pametna kamera međusobno komuniciraju stvarajući tako potpuni sustav nadzora.  

Kombinacijom mogućnosti Netatmo proizvoda namijenjenih sigurnosti nadograđujete svoju vlastitu sigurnost štiteći vanjski i unutarnji prostor. 

 

ecosystem-netatmo ecosystem-netatmo

PREUZMITE DOKUMENTE

Katalog Netatmo

Portafonski sustavi